Forsiden / Klubben / Verdier

Verdier

Astor Hockey baserer sin aktivitet på felles vedtatte aktivitetsverdier for norsk idrett: Idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Klubben vår drives etter idrettens organisasjonsverdier: Frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Ut fra fellesverdiene i norsk idrett, har Astor Hockey tydeliggjort hva som skal prege oss og klubben vår. Verdiene beskriver hvordan vi er og hvordan vi vil bli.

Astor Hockey sine verdier: Respekt – Raushet – Tilhørighet

Respekt

  • Respekt er en forutsetning for å skape gjensidig tillit mellom mennesker; og gode holdninger, som fører til et godt samarbeids- og treningsklima. Respekt for de valgene som er gjort. Respekt for enkeltpersoner, spillere, trenere, dommere og andre lag. Vi skal være pålitelige og holde det vi lover.
  • Væremåte: lojal, høflig, lyttende, ryddig, osv.

Raushet

  • Vi byr på oss selv og bryr oss om hverandre og andre i og utenfor banen. Trivsel er en fellesoppgave. Alle må fremstå som gode forbilder slik at alle kjenner seg velkommen og at klubben kjennetegnes av godt samarbeid og gode holdninger.
  • Væremåte: si hei til alle du møter, smil, inkludere alle, trenere bryr seg og ser alle barn, osv.

Tilhørighet

  • Et godt klubbmiljø skaper vi gjennom gode opplevelser der vi tar godt vare på hverandre i fellesskap der trivsel og trygghet vektlegges. Alle utøvere og bidragsytere er en del av et lag som er en del av Astor Hockey. I god lagånd vinner og taper vi som lag. Vi står sammen som klubb uavhengig av lagtilhørighet.
  • Væremåte: spille hverandre god, legge til rette for mestring på alle nivåer, skape trygghet gjennom samspill mellom trener, utøver, foreldre og andre, stille på dugnad, holde hallen ryddig, osv.

Astor Ishockeyklubb

Astor Ishockeyklubb